top of page

OM MIG

Välkommen till Elin Palmgren Design! Här hittar du stilrena och uttrycksfulla konstverk målade av en konstnär som också är inredningsentusiast.

Jag har hållit på med kreativa projekt så länge jag kan minnas men startade mitt företag och hade min första konstutställning år 2020. Sedan dess har jag utvecklat och kombinerat mitt intresse för skandinavisk inredning och japandi med mitt konstnärskap och det har tydligt präglat mina verk. Ett konstverk har förmågan att verkligen förändra känslan i ett rum. Mitt mål med tavlorna jag målar är att de ska inge ett lugn i varje rum de får äran att hänga i. Stora och maffiga men mjuka abstrakta tavlor har blivit min grej!

 

Vill du känna in något av mina konstverk i verkligheten? Sedan september 2023 äger jag Galleri P i hjärtat av Linköping tillsammans med min konstnärskollega Linda Pettersson. Utöver att vi håller i utställningar med konstnärer från olika delar av Sverige så använder vi dessutom galleriet som öppen ateljé. Varmt välkommen förbi!

Se mer av vad jag gör på sociala medier! Jag finns på Instagram under namnet @elinsdesign_ där jag delar med mig av min konst, inredningsinspiration i skandinavisk / japandi-anda samt kreativa DIY-projekt. Vi ses där!

Två mjuka tavlor, en blå och en lila, som ger ett mjukt intryck och passar in med den harmoniska, jordnära inredningen i skandinavisk och japandi-stil. I bild sitter en ung kvinna och bläddrar i en inredningstidning. Bilden känns harmonisk och hemmet känns mysigt och minimalistiskt i beige, vitt och mörkt trä.
Contact
bottom of page