top of page

OM MIG

Välkommen till Elin Palmgren Design! Här hittar du stilrena och uttrycksfulla konstverk målade av en konstnär som också jobbar med inredning.

Jag har hållit på med kreativa projekt så länge jag kan minnas men startade mitt företag och hade min första konstutställning år 2020. Sedan dess har jag utvecklat och kombinerat mitt intresse för skandinavisk inredning och japandi med mitt konstnärskap och det har tydligt präglat mina verk. Ett konstverk har förmågan att verkligen förändra känslan i ett rum. Mitt mål med tavlorna jag målar är att de ska inge ett lugn i varje rum de får äran att hänga i. Detsamma gäller i inredningskoncept jag skapar - hemmet ska vara en plats för avkoppling och det är min grundtanke i varje projekt jag gör.

 

Vill du se något av mina konstverk i verkligheten? Då är du varmt välkommen till Galleri P, som jag driver tillsammans med min konstnärskollega Linda Pettersson, i hjärtat av Linköping. Utöver att vi håller i utställningar med konstnärer från olika delar av Sverige så använder vi dessutom galleriet som öppen ateljé.

Se mer av vad jag gör på sociala medier! Jag finns på Instagram under namnet @elinsdesign_ där jag delar med mig av min konst, inredningsinspiration i skandinavisk / japandi-anda samt kreativa DIY-projekt. Vi ses där!

Två mjuka tavlor, en blå och en lila, som ger ett mjukt intryck och passar in med den harmoniska, jordnära inredningen i skandinavisk och japandi-stil. I bild sitter en ung kvinna och bläddrar i en inredningstidning. Bilden känns harmonisk och hemmet känns mysigt och minimalistiskt i beige, vitt och mörkt trä.
Contact
bottom of page