top of page

FAQ / Vanliga frågor

 • Kan jag få se en tavla i verkligheten innan jag köper?
  Absolut! De flesta tavlor går att se live om du besöker mitt galleri i Linköping. Du hittar oss på Elsa Brändströms gata 1 i Linköping. Hör gärna av dig så kan vi boka in en tid som passar dig!
 • Vilka öppettider har ni på Galleri P?
  Eftersom både jag och Linda som driver galleriet har andra sysslor på heltid kan våra öppettider variera mycket från vecka till vecka. Vissa veckor har vi bestämda öppettider, då lägger vi ut dem på vår Instagram där vi heter @gallerip.se. Det säkraste är dock att kontakta oss och boka in en tid för visning så hittar vi ett tillfälle som passar bra för oss båda! Du hittar mina kontaktuppgifter på hemsidan under fliken "Kontakt".
 • Kan jag komma och hämta min tavla själv?
  Självklart! Om du hellre hämtar tavlan i Linköping istället för att den skickar så är du välkommen att hämta den på Galleri P. Du hittar adressen till galleriet på hemsidan under "Kontakt". Där kan du även se en karta som visar hur du tar dig dit. Kontakta mig gärna så att jag vet att du kommer!
 • Kan du leverera tavlan dit jag bor?
  Jag skickar tavlor fraktfritt över hela Sverige och kan även leverera tavlor utanför Sveriges gränser. Leverans inom Sverige sker oftast till närmaste ombud, men i vissa fall kan leverans göras direkt till dörr, men då är frakten inte gratis. Kontakta mig så ska vi se vad vi kan ordna!
 • Hur kan jag betala min order?
  Jag accepterar flera olika betalsätt. Här på hemsidan kan du betala via Klarna, kort eller PayPal. Vill du betala via Swish eller företagsfaktura är du välkommen att kontakta mig så sköter vi både beställning och betalning utanför hemsidan. Skicka då iväg ett mail till info@palmgrendesign.se så återkommer jag så fort jag kan.
 • Vad gör jag om min vara skadas vid leverans?
  Jag förpackar alltid mina tavlor så väl som möjligt men försäkrar leveranserna om det mot förmodan skulle hända något på vägen. Om du ser några skador - se till att ta bilder direkt innan du öppnar paketet. Kontakta mig inom 14 dagar via mail till info@palmgrendesign.se och bifoga bilderna på paketet så ska vi se hur vi tar ärendet vidare och löser detta så att du blir nöjd!
bottom of page